ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ

Η πληρωμή γίνεται με προ-πληρωμή με κάρτα, τραπεζική κατάθεση ή PayPal από το site μας.

ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

ΙΣΧΥΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΠΟ 150€ ΚΑΙ ΑΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΠΕΙΡΑΙΑ.

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΕΙΣ:

Τα πολύ ογκώδη και βαριά αντικείμενα, (όπως κρεβάτια, ντουλάπες κλπ) καθώς και οι παραγγελίες συνολικού βάρους άνω των 5 κιλών, αποστέλλονται με πρακτορεία μεταφορών.

 • Μπορείτε επίσης, να μας υποδείξετε και το πρακτορείο της προτίμησής σας. Αν στην πόλη σας υπάρχουν γραφεία/αποθήκες του πρακτορείου, αυτά θα παραδοθούν στο χώρο σας (στα πλαίσια που μπορεί το φορτηγό να προσεγγίσει στο χώρο σας).
 • Αν στην πόλη σας ΔΕΝ υπάρχουν γραφεία/αποθήκες του πρακτορείου, αυτά θα παραδοθούν στα πλησιέστερα γραφεία/αποθήκες κοντινής σας πόλης, απ’ όπου και θα πρέπει να τα παραλάβετε οι ίδιοι. Αν όμως παρόλα αυτά, θέλετε να σας παραδοθούν στο χώρο σας, θα πρέπει να πληρώσετε στον μεταφορέα τα επιπλέον έξοδα μεταφοράς από τα γραφεία/αποθήκες ως το χώρο σας.
  • Για την ΑΤΤΙΚΗ & ΠΕΙΡΑΙΑ τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελία αξίας 150€ και άνω.
  • Για την ΑΤΤΙΚΗ & ΠΕΙΡΑΙΑ η χρέωση είναι 10€ ανά μεταφορά βάρους 5kg έως 120kg και 1€ ανά κιλό επιπλέον των 120kg για παραγγελία αξίας κάτω των 150€.
  • Για τις παρακάτω περιοχές της Αττικής και νησιών Σαρωνικού: ΑΙΑΝΤΕΙΟ, ΑΙΓΙΝΑ, ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ, ΑΥΛΩΝΑ, ΒΙΛΙΑ, ΕΡΥΘΡΕΣ, ΖΕΦΥΡΙ, ΚΥΘΗΡΑ, ΜΕΘΑΝΑ, ΝΕΑ ΠΑΛΑΤΙΑ, ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ, ΠΑΛΟΥΚΙΑ, ΠΟΡΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ, ΠΟΤΑΜΟΣ, ΣΑΛΑΜΙΝΑ, ΣΠΕΤΣΕΣ, ΥΔΡΑ, δεν ισχύουν δωρεάν μεταφορικά και η χρέωση είναι 15€ ανά μεταφορά βάρους 5kg έως 120kg και 1€ ανά κιλό επιπλέον των 120kg.
  • Για τη ΖΩΝΗ-1 (ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, ΑΡΚΑΔΙΑΣ, ΛΑΚΩΝΙΑΣ, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΗΛΕΙΑΣ, ΑΧΑΪΑΣ, ΒΟΙΩΤΙΑΣ, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, ΦΩΚΙΔΑΣ, ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ, ΕΥΒΟΙΑΣ, ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΛΑΡΙΣΑΣ, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, ΑΡΤΑΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ), η χρέωση είναι 20€ ανά μεταφορά βάρους 5kg έως 120kg και 1€ ανά κιλό επιπλέον των 120kg.
  • Για τη ΖΩΝΗ-2 (ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ, ΖΑΚΥΝΘΟΥ, ΛΕΥΚΑΔΑΣ, ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΠΡΕΒΕΖΑΣ, ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΚΟΖΑΝΗΣ, ΠΙΕΡΙΑΣ, ΗΜΑΘΙΑΣ, ΠΕΛΛΗΣ, ΚΙΛΚΙΣ, ΣΕΡΡΩΝ, ΔΡΑΜΑΣ, ΚΑΒΑΛΑΣ, ΞΑΝΘΗΣ, ΡΟΔΟΠΗΣ, ΕΒΡΟΥ, ΛΕΣΒΟΥ, ΣΑΜΟΥ, ΧΙΟΥ και ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ), η χρέωση είναι 30€ ανά μεταφoρά βάρους 5kg έως 120kg και 1€ ανά κιλό επιπλέον των 120kg.
  • Για την ΚΡΗΤΗ (ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΡΕΘΥΜΝΗΣ και ΧΑΝΙΩΝ), η χρέωση είναι 15€ ανά μεταφορά βάρους 5kg έως 120kg και 1€ ανά κιλό επιπλέον των 120kg.
  • Για τις ΚΥΚΛΑΔΕΣ, η χρέωση είναι 25€ ανά μεταφορά βάρους 5kg έως 120kg και 1€ ανά κιλό επιπλέον των 120kg.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κατά την αποστολή θα λάβετε ενημερωτικό e-mail (ή τηλεφώνημα) για την παραγγελία σας.

Main Menu