Πληρωμή με χρήση κάρτας ή MASTERPASS

Σας δίνεται η δυνατότητα πληρωμής μέσω

  • πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners, Discover.
  • του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, θα μεταβείτε στο ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της Alpha Bank, όπου και θα δηλώσετε τα στοιχεία της κάρτας σας. Η Alpha Bank, μέσω της υπηρεσίας Alpha e-Commerce, έχοντας εξασφαλίσει τις πλέον σύγχρονες υπηρεσίες ασφαλείας (Verified by Visa, MasterCard Secure Code, alerts μέσω e-mail), εγγυάται για την ασφάλεια των συναλλαγών σας. Μπορείτε επίσης να πληρώσετε με 3 δόσεις για παραγγελία από 300 € και πάνω και 6 δόσεις για παραγγελία από 600 € και πάνω, μόνο με χρήση πιστωτικής κάρτας.

Δείτε εδώ τις πιστωτικές κάρτες που γίνονται αποδεκτές. Σε εμάς δεν μας κοινοποιούνται τα στοιχεία της κάρτας σας. Μόλις η τράπεζα κάνει αποδεκτή ή όχι την συναλλαγή, ενημερώνεστε αυτόματα.

Πληρωμή με όλων των ειδών τις κάρτες

Δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners, Discover και του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass

Main Menu